Gratis Blackjack Spelen en Oefenen

Blackjack is een zeer populair kansspel dat wordt gespeeld met speelkaarten. Bij dit spel speel je niet tegen andere spelers maar tegen de dealer. Jullie proberen allen zo dichtbij mogelijk bij de 21 punten te komen om te winnen. Ga je hier overheen, lig je er uit en datzelfde geldt uiteraard ook voor de dealer. Heb je een gelijkspel dat wordt dit push genoemd. De geschiedenis van dit spel in niet volledig bekend. Het is dan ook een mysterie wie dit spel heeft bedacht. Wat we wel weten is dat de eerste kaartspellen uit China komen maar ook dat er eeuwenoude vazen gevonden in het Egypte. Op deze oude vazen staan mensen geschilderd die een spel speelden dat sterke lijkt op blackjack. Destijds waren dit nog geen kaarten maar in vorm geslepen stenen met daarop afbeeldingen en getallen. In de 9e eeuw was het ‘bladerspel’ erg bekend bij het keizerlijke hof. De kaarten die ze toen gebruiken lijken niets op de kaarten die wij nu kennen. Echter de waarden komen wel overeen. Toen de kaarten in Europa beschikbaar kwamen waren ze nog niet voor iedereen weggelegd. Ze waren met de hand gemaakt en dus erg duur.

Als je dit spel wilt gaan spelen is het altijd een aanrader om eerst te gaan oefenen. Als je zonder ook maar iets van dit spel te weten gaat beginnen verlies je waarschijnlijk al je geld. Veel mensen denken dat ze het spel al kennen en beginnen gelijk voor echt geld te spelen, dit is echter geen aanrader. Natuurlijk heb je altijd de kans om meteen blackjack te krijgen. Maar de lange termijn zul je merken dat je ‘bankroll’ snel zal gaan slinken. Je moet de spelregels van het spel kunnen dromen. Ik kan je verzekeren dat de mensen die enorm rijk zijn geworden door het spelen van blackjack, precies wisten wat ze in elke situatie moesten doen.

Er is nu een mogelijkheid om online te kunnen oefenen en dientengevolge gratis blackjack te kunnen spelen. En dit creëert ook meteen de optie om het blackjack spel zo goed als mogelijk onder de knie te kunnen krijgen. Niet alle websites bieden gratis blackjack aan maar er zijn genoeg die het wel doen en waar je blackjack gratis en onbeperkt kunt uitproberen. Als je dit leest, ben je op precies zo’n goede website terecht gekomen. We hebben een lijst opgenomen van de beste casino’s waar je gratis blackjack kunt spelen en goed kunt oefenen. Heb je misschien zelf een slimme strategie bedacht? Oefening baart kunst zeggen ze altijd. Online spelen geeft je ook de mogelijkheid om met echt geld te spelen. Heb je genoeg vertrouwen in je eigen kunnen. Dan kan je gelijk geld storten in je account. Geld van je reguliere bankrekening hebben je via ideal binnen 10 seconden op je account.